Co-creatie Magazine in één weekend

Contactgegevens

Experts van het CVJO creëren samen.

Mediaprofessionals Hannah Overdijk, Marco Groen, Tim van Veelen, Jasper Hovenga, Gerrit Geuvers, Jeroen Bosz, Sylvana Volkers en Rolf Winter van CVJO Doetinchem zijn de uitdaging aangegaan om in één weekend een compleet CVJO magazine op te zetten.

Je zou denken onmogelijk. Maar niks is minder waar. De professionals hebben zich opgesloten in een bungalow, zodat ze zich voor 100% konden richten op de uitdaging. Aan het eind van het weekend is er een gaaf magazine op tafel neergelegd.

Met de expertise van de tekstschrijvers, social media experts en grafisch vormgevers wist CVJO Doetinchem dit te realiseren in een vakantiehuisje bij de 2 Bruggen te Winterswijk. Het magazine is daarmee een mooie vorm van co-creatie binnen het CVJO.

Samenwerkende bedrijven

CVJO Doetinchem
Het CvJO is een broedplaats voor startende bedrijven en een kweekvijver voor ondernemend talent. De startende bedrijven zijn ambitieuze ondernemers – van alle leeftijden – met maximaal 5 jaar ondernemerservaring (kvk-inschrijving). Als deelnemer ervaar je in een korte tijd, wat wij inmiddels het #CvJOeffect noemen: door het delen van kenniservaring en met name netwerk ontstaan nieuwe projecten, versnelde groei en nieuwe samenwerkingen. Het CvJO is hetalternatief voor je zolderkamer, daar ontmoet je jouw collega ondernemers en ervaar je persoonlijke en bedrijfsgroei!