Bedrijfsprofiel Geert Romer Videoproducties

Contactgegevens

Wij werken voor veel bedrijven, maar ook veel verschillende bedrijven. Bij een eerste oriƫnterend gesprek beginnen bij ons de raderen al te draaien. Wij zijn altijd op zoek naar iets nieuws, iets unieks. Visuele content waar een bedrijf mee in the picture springt. Dat is ons doel. Of het nou onderwijsinstellingen, rederijen of bouwbedrijven zijn. Onze creativiteit, enthousiasme en skills behoren tot onze gereedschapsset en dat in combinatie met onze passie voor het vak maakt ons professionals. Klanten van het eerste uur zijn nog steeds onze klanten en het bestand wordt alsmaar groter.

Meedenken met de klant is een sleutel naar succes. Hen helpen om met visuele content meer klanten te genereren en doen waar we goed in zijn. Wij houden van uitdagingen en aanpakken met als resultaat een bedrijfsfilm met een doel.

Wat wij voor u kunnen betekenen? Dat bespreken we in een vrijblijvend gesprek. Een e-mailbericht is voor ons de eenvoudigste manier om een afspraak te plannen. Via info@geertromer.nl kunt u ons bereiken. Binnen 24 uur nemen wij uw bericht in behandeling.

Wij horen graag van u.